Werkwijze


Na het invullen van het aanvraagformulier heb jij de eerste belangrijke stap al gedaan.
Hierna nemen we per mail zo snel mogelijk contact op. Wij streven naar een termijn van binnen de 48 uur. Als het goed is heb je op het aanvraagformulier al ingevuld wat voor een soort shoot je ongeveer zou wensen. In de mail gaan we daar dieper op in met gerichte vragen over locaties, een moodboard (tip: begin hier al vast aan), atributen, wel of geen MUA (make-up artist) en geven we vast richtlijnen van prijzen in de offerte.

Hierna kan je kiezen om met ons verder te gaan door de getekende en ingevulde offerte terug te sturen.
We plannen een afspraak voor een gesprek, indien je dichtbij woont, in het atelier, anders via Zoom. In dit gesprek gaan we dieper in op de shoot. Wat wil je wel, wat zeker niet, welke sfeer enzovoorts . Ook prikken we meteen de datum en tijdstip voor de shoot zelf.

We gaan shooten!
Vooraf aan de shoot, indien je een MUA hebt geboekt, wordt er eerst aan je make-up gewerkt of heb je zelf tijd om je om/aan(of toch uit?) te kleden terwijl Radegonda vast alles klaarzet aan fotografie benodigdheden. We beginnen rustig met wat proef foto's om te zorgen dat de belichting mooi is en de sfeer geeft die we graag willen. Het perfecte moment ook om aan elkaar te wennen en aan het geklik en flits. Radegonda zal je zo veel mogelijk op je gemak stellen, aansturen met poses en zorgen dat je beste kanten naar voren komen.

De shoot zit er op!
Jouw harde werken is achter de rug, dat van Radegonda nog niet. Hier en daar worden de foto's nog wat bijgewerkt en gesneden, een pukkeltje weggetoverd dat er voor de sessie niet zat en een selectie gemaakt uit de foto's. Je zult er van staan te kijken, maar hier zit vaak meer tijd in dan de shoot zelf!
Ongeveer 10 dagen na de shoot zijn de foto's klaar en kun je ze via een speciale website thuis in alle rust bekijken en kiezen welke je wilt.

De keuze is gemaakt?
Dan maken we de factuur op en leveren we de foto's op de afgesproken manier en media (digitaal/afgedrukt op fotopapier, linnen, dibond enz.).

Enthousiast geworden?

Contact